Team

Voordat we u voorstellen aan ons ijzersterk team, onthullen we u een leuk detail waar we toch wel een beetje trots op zijn: we zijn familie van elkaar! En hoewel de overige medewerkers niet onze familienaam dragen, voelt het wel alsof ze familie zijn en zijn we evengoed trots op hen!

Rene Segeren

“René is een man met passie voor poorten. Een ontmoeting met hem is een aanrader. Met veel gevoel en enthousiasme praat hij over alle mogelijkheden die Segeren Poorten te bieden heeft. Een vakman apart.”

Henri√ętte Segeren

“Henriëtte is ons eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat het gehele team zonder problemen haar passie uit kan oefenen.”

Dirk Segeren

“Dirk, de zoon van René en Henriëtte, is een mooie schakel tussen hen in. Hij bedenkt en ontwikkelt nieuwe technische concepten. Daarnaast bewaakt hij de kwaliteit en ondersteunt de productie.”

Nico van de Vossenberg

“Nico is al jarenlang het technische gezicht van Segeren Poorten. Waar en wanneer komt u Nico tegen? Bij het plaatsen van poorten, onderhoud en service."

Twan Vermeulen

"Twan is een allround constructiewerker. Met zijn positieve inzet kijkt hij graag verder dan de geleerde theorie. Zijn motiviatie werkt aan stekelijk."

Laad Meer