Denken vanuit het ontwerp.

"Enige jaren geleden kwamen we René Segeren tegen tijdens een beurs. Op dat moment waren we ons aan het oriënteren voor een uitdagend project waarbij verschillende opties aan uitvoering nog mogelijk waren. We zijn altijd op zoek naar vernieuwing; producten en bedrijven die iets anders waarmaken dan anderen. 

De stand van Segeren Poorten passerend viel ons oog op de schaalmodellen die anders waren dan de standaard. We raakten in gesprek. Meteen viel op dat René niet denkt vanuit het gangbare. Hij denkt juist vanuit het ontwerp en dat kom je niet zo vaak tegen. 

René gaat de uitdaging aan, bekijkt wat kan en gaat verder denken. Als architect en vormgever weten wij wat we willen zien. Aanvullend weet René hoe het technisch in te vullen is. Dat is een grote toegevoegde waarde. Want wij, van KleurINkleur - Interieur & Architectuur, leggen namelijk de lat hoog en doen geen concessies.

De manier van werken, het meedenken, het denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen, ook tijdens het proces. Zonder het ontwerp afbreuk te doen. Allemaal sterke punten die de samenwerking met Segeren Poorten voor ons waardevol maken. We hebben er geen omkijken naar. We weten dat het goed is."

Babs Heijnen & ir. Mo Rademakers

KleurINkleur – Interieur & Architectuur 

Ga naar de website van KleurINkleur

ir. Mo Rademakers & Babs Heijnen
De techniek
Poort gezien vanuit de woning
Het complete plaatje!