(Tuin)architect

Tegenwoordig is een poort en het bijbehorende hekwerk een integraal onderdeel van een tuin of bouwplan. Wanneer de eerste tekeningen op tafel komen, is het van belang dat wij in nauwe samenwerking met u, de (tuin) architect, de wensen van de klant gaan uitwerken. Segeren Poorten kan namelijk het denkbeeldig beeld tot leven brengen. Hoe mooi is het dat wij het plaatje compleet maken met een poort die past in de omgeving?

De 'S' van... Samen Smeden

Bart de Groof van Architectenbureau Tenback de Groof verteld over zijn ervaring met Segeren Poorten:

"Samen met Segeren Poorten hebben we 2 projecten gemaakt. Vanaf onze eerste conceptschetsen tot aan de definitieve realisatie hebben René en zijn team geweldig meegedacht. Dit heeft geresulteerd in 2 unieke poorten, waar wij als bureau ontzettend trots op zijn.

René benadert de ontwerpopgave vanuit een ongekende technische kennis.

Bij veel uitvoerende bedrijven merken wij vaak dat de techniek de beperkende factor wordt in de realisatie van onze ontwerpen. Bezwaren als ’dat kan niet’,  ’dat doen we nooit zo’ of ’dat is veel te duur’ zijn veel gehoord. Echter bij Segeren Poorten worden de technische beperkingen omgebogen in nieuwe kansen die onze ontwerpen nog indrukwekkender maken.

De veel gehoorde term 1 + 1 is bij Segeren Poorten echt 3.  In hun enthousiasme gaat niets hen te ver. Zo zijn wij een keer ’s avonds laat met onze opdrachtgevers bij Segeren Poorten uitgenodigd om de poortverlichting van een 1 op 1 proefmodel te gaan keuren, alvorens dit definitief in de poort werd verwerkt.

Kortom: wij werken graag met Segeren Poorten samen! De kwaliteit en service staan voorop, maar de toegevoegde waarde in het engineeren van ons ontwerp, dit consequent tot in het kleinste detail uitwerken, is van onschatbare waarde voor de ambitie van ons bureau en onze opdrachtgevers."